Mood

(Skrev precis ett inlägg men appen kraschade. Kul🎉)

Har varit orolig sedan onsdags, Fick då reda på att Försäkringskassan tydligen skickat till någon central för att kolla så att jag verkligen har en vårdplan osv. Fråga mig inte vad det är för central för jag frågade min kontakt person på FK men hon bara pratade runt allt och berättade om å om att dem skickat iväg för att kolla upp om det stämmer. Varje gång jag frågade vilken central eller om papper kommit in från NuSjukvården så svarade hon bara med ett extremt nedlåtande "Mmmmmm" och sedan började hon rabbla upp samma visa igen , utan att faktiskt svara på frågan. Hon får mig att känna mig dum. Men det vill hon verkar det som. Känns som hon hoppas på att allt ska vara förfalskat 😂 
Hur fan gör man ens det? Nä gud jag får huvudvärk av hela situationen. Dessutom så sa min  handläggare något som lät oerhört konstigt? Hon sade att har det inte löst sig på måndag så får jag inga pengar ?! Stämmer ens detta ? Så nu får jag sitta o tänka hur det blir å vara hemlös.. 

Ringde så klart NuSjukvården Munkedal och kollade - har jag ingen vårdplan ? Har inte ni meddelat FK? Vad är det dem håller på med ? 
Men Jo allt stämde ju. Dem har skickat in extra kompletteringar till och med. 

Pratade igår med en annan på FK då min hade gått för dagen kl 11.
Hon sa att allt såg rätt ut och hon förstod inte varför dem drog ut på det . Hon fick inte öppna dokumenten från NuSjukvården men inget konstigt där då det är handläggare som skall ta hand om det. 

Så nu sitter vi här. Inga pengar. Massa räkningar som skall betalas. 
Ingen Valborg eller Stiftelsen. Inget firande .
Känns extremt stressande. Vilket är en av anledningarna till att jag är sjukskriven.

Vi behöver inte detta strulet känner jag! 

Sedan hade FK kunnat skicka iväg för o kika upp vårdplanering osv kanske tidigare än den 17e ?! Kanske kunde dem meddelat mig ?! Jag fick hitta detta på Csn när jag inte fick utbetalning. Så fick jag veta. 

Så därför har det varit lite stopp i skrivandet för detta är det enda jag kan tänka på.😶RSS 2.0