Försäkringskassan

Pratat med försäkringskassan idag. Kändes rätt bra, just för det är lättare å få koll på hur det går i ens liv "administrativt" .. öö är så trött i huvudet att jag vet inte om det var korrekt men jaja. Ja mena iallafall att det känns bäst om jag pratar me Alla läkare o fk csn osv så drt inte blir några fel "på vägen " för de klarar ja inte av (egentligen aldrig haha spelar ingen roll hur ja mår , slarva inte med viktiga papper o människors liv äna! A å O liksom ! ) Bryter ihop så fort ja ska prata så jovars." Det är sant som dom säger - man måste va frisk nog för o må dåligt/va sjuk."
Äsch. Här är morgon bilder 💚

 

Greting är så snabb så hon blir liksom suddig ibland ❤😍
(& jag är "just nu" extremt darrhänt , verkligen darrar 24/7)


Men! En sak insåg jag idag - ÄNTLIGEN har jag Öppnat upp mig så mycket så jag inte har en "vägg/mur" över mitt hjärta o känslor (det är därför jag KAN gråta nu! Jag har haft lite problem med å "få ut" känslor så jag ser detta som ett positivt steg i rätt riktning även om ja mår apa) - ett steg nej , ETT STORT JÄVLA KLIV frammåt är det! Jag är glad att jag väljer min hälsa först (för mig, familj o vänner) istället för o strunta i mig eller allt. Oavsett om människor blivit besvikna ((de händer ju endå så w/e , you can´t please them all you know)) och inte vill ha kontakt mer för det är jobbigt helt enkelt- jag förstår! Jag hade säkert inte varit tillräckligt "där" eller ja.. dags för en annan kompis istället för mig för ert bästa med! No hurt feelings. We all need change. 💚 Å jag vill inte såra mer å eftersom jag sluta prata med allt o alla när ja krasha denna gången så förstår ja att det blir obegripligt och outhärdligt.

Men..

Jag är dock lycklig att jag har dem jag har i mitt liv för annars hade de vart helt meningslöst o köra på this spiritual journey that I'm in - you know?
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0