Mood

(Skrev precis ett inlägg men appen kraschade. Kul🎉)

Har varit orolig sedan onsdags, Fick då reda på att Försäkringskassan tydligen skickat till någon central för att kolla så att jag verkligen har en vårdplan osv. Fråga mig inte vad det är för central för jag frågade min kontakt person på FK men hon bara pratade runt allt och berättade om å om att dem skickat iväg för att kolla upp om det stämmer. Varje gång jag frågade vilken central eller om papper kommit in från NuSjukvården så svarade hon bara med ett extremt nedlåtande "Mmmmmm" och sedan började hon rabbla upp samma visa igen , utan att faktiskt svara på frågan. Hon får mig att känna mig dum. Men det vill hon verkar det som. Känns som hon hoppas på att allt ska vara förfalskat 😂 
Hur fan gör man ens det? Nä gud jag får huvudvärk av hela situationen. Dessutom så sa min  handläggare något som lät oerhört konstigt? Hon sade att har det inte löst sig på måndag så får jag inga pengar ?! Stämmer ens detta ? Så nu får jag sitta o tänka hur det blir å vara hemlös.. 

Ringde så klart NuSjukvården Munkedal och kollade - har jag ingen vårdplan ? Har inte ni meddelat FK? Vad är det dem håller på med ? 
Men Jo allt stämde ju. Dem har skickat in extra kompletteringar till och med. 

Pratade igår med en annan på FK då min hade gått för dagen kl 11.
Hon sa att allt såg rätt ut och hon förstod inte varför dem drog ut på det . Hon fick inte öppna dokumenten från NuSjukvården men inget konstigt där då det är handläggare som skall ta hand om det. 

Så nu sitter vi här. Inga pengar. Massa räkningar som skall betalas. 
Ingen Valborg eller Stiftelsen. Inget firande .
Känns extremt stressande. Vilket är en av anledningarna till att jag är sjukskriven.

Vi behöver inte detta strulet känner jag! 

Sedan hade FK kunnat skicka iväg för o kika upp vårdplanering osv kanske tidigare än den 17e ?! Kanske kunde dem meddelat mig ?! Jag fick hitta detta på Csn när jag inte fick utbetalning. Så fick jag veta. 

Så därför har det varit lite stopp i skrivandet för detta är det enda jag kan tänka på.😶Maria
2018-04-28 @ 14:52:48
URL: http://gairamsbilder.blogg.se

Ja du, försäkringskassan och deras handläggare är ett kapitel för sig. Har en kompis som av FK's läkare blivit friskförklarad från ett hjärtfel som han haft i 15 år bland annat. Det är helt sjukt hur de behandlar folk nu för tiden. Jag ska nog vara tacksam över att det inte var lika hett om öronen då jag drabbades av utmattningsdepression för ett antal år sedan :) Hoppas att allt löser sig för dig, förstår din oro. Kram

Svar: Usch! Kan dem göra så bara ? ja det är helt sjukt ! har fått höra att dem får mer betalt om dem ger avslag tydligen :s jag har själv utmattningsdepression med ångest problematik & adhd under utredning. tack snälla du ♥️🌺
Ylva Hägerström

Matilda Berlin
2018-04-29 @ 11:02:31
URL: http://matildaberlin.se

Men guu vilka sötnosar!! Kram <3

Angelique
2018-05-02 @ 09:58:23
URL: http://angeliquesjolund.com

Åh.. FK är verkligen ett lotteri ibland om man har tur eller inte. Hoppas att det snart löser sig så du/ni slipper stress!

Ylva Hägerström
2018-05-12 @ 18:47:14
URL: http://spiritualbeing.blogg.se/

Vah? Fy fan asså för dem ! Får man göra så? Blir så arg när jag läser med på deras hemsida på första sidan så står de "en trygghet om du blir sjuk" Jo ja visst ja.. har med drabbats av utmattningsdepression med svår ångest problematik och utreder även adhd utredning.. har hänt så mycket som behövs bearbetas o jag behöver lära mig hantera och få hjälp med min ångest och det löser man inte på en månad liksom. Det har inte löst sig än men tack för omtanken ❤️ har fått hjälp av socialtjänsten nu iallafall så man överlever ju lite till 💪❤️ (fick begära matnöd å sedan så blev det möte och nu verkar det gå bra 🙏)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0